Kamer 1 (superior)

Deze kamer met kingsize bed en digitale tv heeft een betoverend zicht. Van de voorzijde Damse Vaart, naar de koetjes in de wei aan de zijkant, tot achteraan op de polders te Damme. Zelfs in de zeer ruime badkamer met dubbel lavabo, toilet en ligbad en douche is er een prachtig zicht.

Kamer 2 (deluxe)

Ruime, gezellige kamer met kingsize bed en digitale tv. De kamer ligt op het gelijkvloers, aan de voorzijde van het gebouw aan de Damse vaart en het brugje van Oostkerke (Damme). Instapdouche, lavabo, toilet.

Kamer 3 (superior)

Achteraan aan de tuin bevinden zich 2 kamers, waarvan deze kamer 3 met kingsize bed. Een grote troef is het privéterras en de tuin, superzicht op de polders van Damme, rust, ruime badkamer met dubbele lavabo, ligbad en instapdouche… Bij mooi weer is deze kamer the place to be.

Kamer 4 (deluxe)

Zeer ruime kamer met kingsize bed. Een prachtig zicht op de Damse Vaart en het brugje van Oostkerke (Damme), gelegen aan de voorzijde van het gebouw op de bovenverdieping. Douchecel met lavabo en toilet. Er kan mits supplement een extra bed bij geplaatst worden.

Kamer 5 (standaard twin)

Een kamer met twin beds in de nok van het dak. Het geeft je een gevoel van veel ruimte, door het hoge plafond en de lage vensters. Zicht op de Damse Vaart, het brugje van Oostkerke (Damme) en hinterland. Instapdouche met lavabo en toilet op de kamer.

Kamer 6 (kleine standaard)

Deze romantische kamer met een 2-persoonsbed , gelegen aan de achterzijde op de bovenverdieping, is onze kleinste kamer, is zeer gezellig en heeft een mooi zicht op de polders van Damme. Douchecel met lavabo en toilet.

Kamer 7 (standaard twin)

Deze kamer met twin beds is gelegen aan achterzijde op de bovenverdieping en heeft een mooi zicht op de polders van Damme en de kerk met platte toren van Oostkerke. Badkamer met ligbad, douche in bad, lavabo en toilet.

Kamer 8 (suite)

Een ruime luxueus ingerichte slaapkamer, burlesque stijl, badkamer met instapdouche, apart toilet en een gezellige living met digitale tv, dvd en prachtig zicht op de polders van Damme. Een privéterras, gelegen aan de tuin.

De prijzen variëren per nacht tussen €90,00 en €250,00 volgens seizoen, periode en volgens kamertype. Ze zijn steeds voor 2 personen, ruim ontbijtbuffet inbegrepen.

Supplementen:

  • Babybed €20,00 per nacht
  • Hond €15,00 per nacht
  • Extra bed tot 12 jaar €30,00 per nacht
  • vanaf 12jaar €40,00per nacht
  • Check in: tussen 15.00u en 18.00u
  • Check out: tussen 9.00u en 11.00u

Vanaf 3 nachten geven wij een korting, vraag er naar!